مجله رهام تک

معایب دزدگیر کلاسیک Z4 چیست؟

معیایب دزدگیر کلاسیک z4

معایب دزدگیر کلاسیک چیست؟احتمالا به خرید این دزدگیر اماکن فکر کردیده اید و برای شما این سوال پیش آمده که آیا کلاسیک هم معایبی دارد؟با ما همراه باشید تا 7 مورد از معایب این دزدگیر را باهم بررسی کنیم.

یکی از برندهای با سابقه دزدگیر اماکن در ایران کلاسیک می‌باشد که تنوع محصولات آن گسترده است و بهترین سیستم حفاظتی برای جلوگیری از سرقت می باشد. اما این برند قدیمی دارای معایبی جزئی نیز می‌باشد که در این مقاله سعی بر این داریم آنها را با شما بازگو کنیم :

۱:کامل نبودن لوازم جانبی

با اینکه این برند از سابقه طولانی برخوردار است اما قطعاتی هم هستند که این برند با نام تجاری خود، آنها را تولید نمی‌کند مانند: شوک سنسور، پدال، مگنت ،دتکتور دود و … اگر به این سنسورها نیاز داشته باشیی باید آنها را از دیگر برندها تهیه کنید.

پیشنهاد میکنیم برای مشاهده برندهای دیگر دزدگیر که امکانات و خدمات خوبی دارند و معایب کمتری نیز دارند به صفحه دزدگیر منزل رهام تک بروید و از قیمت ها ومشخصات فنی مطلع شوید.

۲:عدم پشتیبانی از برخی سنسورهای وایرلس

در اکثر دزدگیرهای معروف ایرانی امکان پشتیبانی از انواع سنسورهای وایرلس وجود دارد اما برند کلاسیک مدل Z4 نمی‌تواند سنسورهای مهم مثل شوک سنسور و مگنت را به صورت وایرلس پشتیبانی کند و فقط آنها را به صورت سیم‌دار می‌توان به پنل این دزدگیر متصل کرد، البته برخی از این سنسورهای سیم‌دار هم از برند خود کلاسیک نیستند.

سنسور های کلاسیک

۳:تلفن کننده سیم کارتی و پنل مرکزی جدا از هم

جدیدترین و به روزترین مدل دزدگیر منزل کلاسیک پنل مرکزی Z4 و تلفن کننده سیم کارتی G1 می‌باشد .برخلاف دیگر مدل دزدگیرهای منزل این برند از ابتدا دارای تلفن کننده و پنل جدا بوده که باعث شده از لحاظ قیمتی نسبت به دیگر برندها گران قیمت‌تر باشد و همچنین هنگام نصب فضای بیشتری را اشغال کند و این از معایب دزدگیر کلاسیک است.

۴:عدم وجود LCD بر روی پنل کلاسیک

بر روی پنل مرکزی Z4 کلاسیک صفحه نمایشی برای نمایش تغییرات در تنظیمات، کد دادن ریموت و سنسورها جهت سهولت کاربران وجود ندارد و همچنین led برای نمایش وضعیت سیم کارت و باتری روی بدنه این پنل نیست.

۵:تعداد زون پایین از معایب دزدگیر کلاسیک

دزدگیر منزل کلاسیک دارای ۴ زون برای اتصال سنسورهای سیم‌دار و وایرلس می‌باشد. هرچه تعداد زون در یک دزدگیر بالاتر باشد تعداد سنسورهای بیشتری را می‌توان مستقیم به دستگاه متصل کرد. پس هنگام تحریک شدن سنسورها در پنل‌هایی که زون بیشتری دارند پیامک مربوط به همان سنسور مستقیم برای صاحب دستگاه ارسال می‌گردد.

۶:رله روشن خاموش کردن لوازم برقی

انتظار می‌رود که در دزدگیرهای پیشرفته و به روز شده رله‌هایی برای روشن خاموش کردن لوازم برقی وجود داشته باشد. اما برند دزدگیر کلاسیک هیچ رله‌ای برای این موضوع ندارد و فقط کانکتوری جهت نصب رله دارد که هنگام خرید این برند باید رله‌ها را جداگانه تهیه و به دستگاه متصل کنید.

۷:مدت زمان گارانتی کوتاه

اکثر دزدگیرهای منزل ایرانی دارای ۲ سال و یا ۵ سال گارانتی مانند دزدگیر فایروال هستند اما دزدگیر کلاسیک مدت زمان کوتاهی گارانتی ارائه می‌دهد یعنی محصولات خود را فقط ۱۸ ماه گارانتی کرده است.این ها مواردی از معایب دزدگیر کلاسیک بود که به آن اشاره شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *